Νέες, φρικτές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε sms που -σύμφωνα με πληροφορίες- περιέχεται στη δικογραφία, άγνωστος (σ.σ.: για τις ανακριτικές αρχές) φέρεται να ενημερώνει τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο ότι χτύπησε Πακιστανό με το αυτοκίνητό του και τον εγκατέλειψε στο δρόμο!

«Σου έστειλα το ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάμε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ» φέρεται να αναφέρει το μήνυμα που δέχθηκε ο κ. Ηλιόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα έχουν κληθεί να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο Γιώργος Ρουπακιάς και ο Γιάννης Καζαντζόγλου.

Παράλληλα, οι ανακρίτριες αναμένουν από τη Βουλή τη δικογραφία για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και της παράνομης κατοχής όπλων και εκρηκτικών για να στείλουν κλήσεις για απολογία στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.