​Η κόντρα μεταξύ ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ για την Χρυσή Αυγή καλά κρατεί….

Χτες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αντάλλαξε γλυκές κουβέντες τύπου «μπουζουκόβιος και προικοθήρας» με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ Α.Παπαδόπουλο, ποστάροντας μάλιστα και μια φωτογραφία από προσωπική στιγμή του κ.Παπαδόπουλου…. Σήμερα ο κ.Καμμένος απαντά στην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μ.Ρεπούση για τα σχόλια της δεύτερης σχετικά με την σχέση ΑΝΕΛ –Χρυσής Αυγής ανεβάζοντας πάλι μια φωτογραφία από το "αρχείο" του με ένα σχόλιο όλο υπονοούμενα .

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ.Ρεπούση κατά τη διάρκεια χθεσινής της περιοδείας στον Πειραιά αναφερόμενη στην υπόθεση Μπαλτάκου είπε όπως γράφει ο Βηματοδότης πως «υπάρχουν οριζόντια ρεύματα ανάμεσα στη ΝΔ και στη Χρυσή Αυγή. Και η υπόθεση Μπαλτάκου το αποδεικνύει», προσθέτοντας ότι τέτοια ρεύματα υπάρχουν και στους ΑΝΕΛ.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε επίσης και σ΄ένα παλιότερο περιστατικό που είχε γίνει κατά την παρουσίαση βιβλίου της στα Χανιά της Κρήτης καταγγέλλοντας ότι την απείλησαν ακροδεξιοί που δεν ξεχώριζες αν ήταν Χρυσή Αυγή ή Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Ήταν στα Χανιά, στην παρουσίαση του βιβλίου μου για τα Μαρασλειακά, και υπέστην επίθεση από ομάδα μαυροντυμένων που δεν ξεχώριζες αν είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες ή Χρυσή Αυγή. Μπήκαν μέσα στην αίθουσα, έβριζαν και με απειλούσαν ότι δεν θα φύγω ζωντανή από το νησί τους. Επικεφαλής τους ήταν ο τοπικός υποψήφιος του κ. Καμμένου» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Ρεπούση.

Άμεση ήταν η απάντηση του κ.Πάνου Καμμένου, ο οποίος εκτός του ότι ανέβασε μια φωτογραφία με την κ.Ρεπούση και τον κ. υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά με την ΝΔ Β.Μιχαλολιάκο, έγραψε και το εξής σχόλιο: “Μην φοβάστε κα.Ρεπούση τους ΑΝΕΛΛ όπως λέτε στο Βήμα, στην Κρήτη μαύρα φορούν ήλοι. Τα χειροφιλήματα των Μιχαλολιάκων;”

KAMENOS.jpg