«Ναι, έχουμε χούντα» υποστήριξε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, επαναλαμβάνοντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και στον Ν. Ευαγγελάτο όσα φέρεται να υποστήριξε στην Επιτροπή της Βουλής την Παρασκευή!

Από τη συγκεκριμένη αναφορά όμως ξεκίνησε το ζήτημα των μηνύσεώντης εις βάρος δημοσιογράφων, για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου, όπως υποστήριξε.

Αυτό το οποίο την ενόχλησε, όπως ανέφερε - παρότι παραδέχεται ότι μίλησε για «χούντα» μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για το ζήτημα Μπαλτάκου - είναι ότι «με δόλο» ταυτίσθηκε η ίδια με τάγματα εφόδου και με δολοφονίες. «Πρόκειται για κατασυκοφάντησή μου που στρέφει κοινωνικές ομάδες εναντίον μου και θέτει σε κίνδυνο την σωματική μου ακεραιότητα», όπως υποστήριξε επίσης.

Η κ. Μακρή ε��νευρίσθηκε πάντως όταν της ζητήθηκε να πει τι ψήφισε στη Βουλή και αν συμφώνησε με την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Γιατί θέλετε να με ρωτήσετε; Είστε δημοσιογράφος, ψάξτε στα πρακτικά να το αναζητήσετε» απάντησε, ενώ χαρακτήρισε το ερώτημα «κακεντρεχές» που κρύβει σκοπιμότητα! Στον ίδιο τόνο πρόσθεσε: «Δικαστήριο δεν είστε. Λυπάμαι που σας χάλασα τη σούπα, δεν απειλούμαι, δεν εκβιάζομαι»…