​Ούτε το λευκό κοστούμι, ούτε και η Dolby surround ομιλία του κατάφεραν να προσελκύσουν το πλήθος …… Ο λόγος για έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος “Ελπίδα Πολιτείας”, ο οποίος έβγαλε την Κυριακή λόγο στο….. κενό και συγκεκριμένα σε άδεια πλατεία στην Ξάνθη!

FALAKRA.jpg

Οι Ξανθιώτες και οι επισκέπτες προτίμησαν όπως φαίνεται να πάνε για καπουτσίνο και τσίπουρο παρά να ακούσουν τον «πρωτοεμφανιζόμενο» πολιτικό με τα …λευκά, ενώ όσοι περνούσαν από το σημείο προκειμένου να πάνε στον προορισμό τους έκαναν έκπληκτοι μια στάση και παρακολουθούσαν για ελάχιστα δευτερόλεπτα τον κύριο να βγάζει λόγο στο …πουθενά!

Αυτό που ωστόσο προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός, ότι οι διοργανωτές της προεκλογικής εκδήλωσης δεν πτοήθηκαν αντιθέτως συνέχισαν το έργο τους που δεν ήταν άλλο από την έκθεση της προγραμματικής διακήρυξης του κόμματός τους.

FALAKRA2.jpg

Οι Γερμανοί, τα Μνημόνια, η Κβαντική θεωρία της Φυσικής, ο Αναξαγόρας αλλά και οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών είχαν την τιμητική τους στην ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή, με τους περαστικούς να στέκονται απορημένοι προσπαθώντας να αντιληφθούν το τί ακριβώς έβλεπαν μπροστά τους. ��άλιστα ένα μέλος του κόμματος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τον βασικό ομιλητή της εκδήλωσης.

FALAKRA3.jpg

Στη συνέχεια και μετά το πέρας της ομιλίας, όπως γράφει το thrakitoday, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πλησίασαν για να ενημερωθούν ενώ ξεκίνησε και η διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το κόμμα “Ελπίδα Πολιτείας” κατάφερε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του… Ήδη ο ψηλός κύριος με τα λευκά κάνει το γύρο του διαδικτύου……….

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ