Αμετανόητη δηλώνει η Ραχήλ Μακρή σχετικά με την σύλληψη της αρχισυντάκτριας του Ελεύθερου Τύπου την Δέσποινα Κονταράκη μετά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ εναντίον της.

«Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα, και θα το συνεχίσω μέχρι τέλους και με αγωγές», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στο ΣΚΑΪ, λέγοντας μάλιστα ότι στις αγωγές της θα συμπεριλάβει και άλλους δημοσιογράφους αλλά και συναδέλφους της βουλευτές όπως η Φωτεινή Πιπιλή.

Η κ. Μακρή είπε ότι αυτό που την εκνεύρισε ήταν ότι τη χαρακτήρισαν ανεκδιήγητη, υποστηρίζοντας ότι κατέφυγε στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη γιατί απειλείτ��ι η ζωή της.

Είπε ακόμα ότι ποτέ δεν είπε τις συγκεκριμένες φράσεις υποστήριξης της Χρυσής Αυγής και ούτε μπορεί να αποδείξει κανείς το αντίθετο.

«Επικαλούνται μια ατάκα την οποία ουδέποτε είπα και δεν μπορεί να την αποδείξουν, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις επίτηδες. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στην αστυνομία για να με προστατέψει» δήλωσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Η κ. Μακρή εξαπέλυσε και επίθεση εναντίον της ΕΣΗΕΑ και χαρακτήρισε κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ την πρόεδρό της Ένωσης Μαρία Αντωνιάδου.