​Τους 22 από τους συνολικά 42 υποψηφίους του για τις ευρωεκλογές, ανακοίνωσε «Το Ποτάμι».

Αναλυτικότερα, όπως γράψαμε και χθες στο star.gr, υποψήφιοι ευρωβουλευτές με «Το Ποτάμι» θα είναι, μεταξύ άλλων, ο γιος του Λεωνίδα Κύρκου, Μίλτος Κύρκος, ο ομότιμος καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης, ο ολυμπιονίκης και πρώην αρχηγός της Εθνικής Πόλο, Γιώργος Μαυρωτάς και ο ηθοποιός, Νίκος Ορφανός.

Επίσης υποψήφιοι με τον πολιτικό σχηματισμό του Σταύρου Θεοδωράκη είναι οι: Κώστας Αργυρός, Περικλής Βαλλιάνος, Ζαχαρούλα Γιαβρούτα - Λούδα, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, Μαρία Δημητρίου, Παύλος Ελευθεριάδης, 'Αννα Ευφραιμίδου - Παπασταύρου, Σπύρος Καχριμάνης, Βάσω Κιντή, Δημήτρης Κοντοπίδης, Δημήτρης Κουρέτας, 'Αννα Λυδάκη, Γιούλη Μενουδάκου, Αναστασία Μήλιου, Θανάσης Σκόκος, Φανή Σπυριδάκη, Χριστίνα Ταχιάου και Σταύρος Τσακυράκης.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, οι υποψήφιοι «είναι άνθρωποι της δράσης και έχουν διακριθεί για το έργο τους, τη γνώση τους και τις ικανότητες τους», οι οποίοι «πιστεύουν σε μια δίκαιη Ευρώπη και έχουν τη δύναμη και τη θέληση να παλέψουν για αλλαγές τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Αθήνα».
Εξάλλου, οι υπόλοιποι 20 υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές θα ανακοινωθούν από «Το Ποτάμι», αφού μελετηθούν οι προτάσεις που κάνουν οι πολίτες μέσω της ιστοσελίδας topotami.gr.
BINTEO STAR