«Το Ποτάμι δεν είναι Μεσσίες και δεν έχει λύσεις για όλα. Η λύση μας είναι τα νέα πρόσωπα. Το δικό μας παιχνίδι δεν είναι στημένο, είναι ανοικτό» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Λάρισα όπου συνομίλησε με φίλους του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης εξαπέλυσε επίθεση στο πολιτικό σύστημα τονίζοντας ότι πουθενά δεν συμβαίνει να παίρνουν οι βουλευτές στα χέρια τους πολυνομοσχέδια λίγες ώρες πριν ψηφίσουν: «Εξ αρχής όταν έρχεται κάτι στη Βουλή, ξέρουμε ότι κάποιοι θα πουν "ναι" για να πιέσουν ώστε να πέσει η κυβέρνηση και κάποιοι θα πουν "όχι" ώστε να μην πέσει. Κανένας Έλληνας βουλευτής δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο».

Ο ιδρυτής του Ποταμιού εξαπέλυσε επίθεση στα πολιτικά κόμματα λέγοντας πως «χρωστάνε 300 εκ. ευρώ σε δάνεια στις τράπεζες» και πρόσθεσε: «Τα δικά μας οικονομικά είναι διάφανα. Ήρθα με τρένο από την Αθήνα, θα φύγω με το ΚΤΕΛ».

Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στην υπόθεση Μπαλτάκου, τονίζοντας ότι απαντά στην παρατήρηση που δέχεται το Ποτάμι πως πάει να τα βάλει με… κολοσσούς της πολιτικής: «Η υπόθεση Μπαλτάκου αποδεικνύει ότι όλοι είμαστε πολύ ικανότεροι από κάποια πολιτικά επιτελεία».

ΒΙΝΤΕΟ STAR