Και τον ΣΥΡΙΖΑ πιάνει στη δαγκάνα των… υποσχόμενων αποκαλύψεων η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει κάνει λόγο για τουλάχιστον ακόμη έξι βίντεο που δικαιώνουν τους ισχυρούς της για σκευωρία εις βάρος της.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μιλώντας στο ΑΡΤ δήλωσε ότι έχει συνομιλία ΚΑΙ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει στην δημοσιοποίηση του.

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μόλις ενημερώθηκε για την τοποθέτηση του κ. Παναγιώταρου. Ο κ. Βούτσης διέψευσε κατηγορηματικά όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής από το βήμα της Βουλής.

«Δεν είχα υπόψη μου να αναφερθώ στα του κ. Μπαλτάκου κλπ., και γιατί έχω καλυφθεί απολύτως από τους προλαλήσαντες συναδέλφους. Είμαι υποχρεωμένος όμως, επειδή από ένα μέσο ενημέρωσης ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής εδώ και μία ώρα είπε ότι έχει συνομιλήσει και με άλλους βουλευτές από όλους τους χώρους, μεταξύ των οποίων και με εμένα για τα θέματα που τους απασχολούν, από του βήματος της Βουλής να διαψεύσω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση με βουλευτή η στέλεχος της Χρυσής Αυγής και να πω ότι έχω προσωπικές απόψεις και που δημόσια έχω εκφράσει αλλά και συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες συμφωνώ και τις οποίες υπηρετώ στη Βουλή και στο δημόσιο χώρο. Τελεία ως προς αυτό το ζήτημα. Είμαι πάρα πολύ σαφής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.

Παναγιώταρος: Ο Μπαλτάκος ομολογεί ότι χρημάτισαν τον Αλεξόπουλο

�� κ. Παναγιώταρος ισχυρίστηκε ότι ο Τάκης Μπαλτάκος έχει ομολογήσει ότι ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος δωροδοκήθηκε για να αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή.

«Ο Μπαλτάκος έχει ομολογήσει ότι ο Αλεξόπουλος πήρε χρήματα για να φύγει από τη Χρυσή Αυγή. Τις επόμενες ώρες θα αποκαλύψουμε πως χρημάτισαν τον Αλεξόπουλο» σημείωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.