Πάλι τα ΜΜΕ φταίνε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος συνεχίζει να τα βάζει μαζί τους, επειδή ενδεχομένως αποκάλυψαν όσα – κάθε άλλο παρά κολακευτικά - του «έσουρε» ο πρόεδρος του κόμματός του Ευάγγελος Βενιζέλος για την μη τήρηση της κομματικής γραμμής στη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

«Συνεχίζεται η συστηματική αντιΠΑΣΟΚική εκστρατεία με τη δημιουργία σύγχυσης και αποπροσανατολισμού της λαϊκής μας βάσης. Διάφορα πολιτικά ή δημοσιογραφικά «σαπρόφυτα» των ΜΜΕ, που ελέγχει το σύμπλεγμα γνωστών εκδοτών και τραπεζιτών παραφράζοντάς τον Γκαίμπελς λένε: ”ψευδολογείτε, ψευδολογείτε, κάτι θα μείνει!”» ανέφερε.

Εξήγησε πάντως στη συνέχεια ότι δεν αφορά η κριτική του όλους τους δημοσιογράφ��υς. Υποστήριξε συγκεκριμένα: «Δεν απευθύνομαι σ’ αυτούς αλλά, σε όσους σέβονται το δημοσιογραφικό λειτούργημα και σ’ εκείνους που λογοδοτώ επί 40 χρόνια, ως βουλευτής και με τιμούν. Αυτή η επιχείρηση απαξίωσής μου όπως και όλης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στοχεύει πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ. Ενημερώνω λοιπόν ότι: 1)Στις 30 Μαρτίου η ψήφος μου στο θέμα των τραπεζών εδόθη, όπως ορίζει το Σύνταγμα, “κατά συνείδηση”. Καμιά επικοινωνία δεν προηγήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Το αντίθετο είναι ψευδέστατο. 2)Στις 31 Μαρτίου ουδείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απεχώρησε από την αίθουσα είτε προ είτε κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Προέδρου της Βουλής. Το αντίθετο είναι ψευδέστατο. Η ενότητα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει αρραγής».

Για μία ακόμη φορά επίσης, τα έβαλε με την κυβέρνηση Καραμανλή, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους ότι «σιωπούν για τα πλαστά στατιστικά στοιχεία (Greek statistics), που οδήγησαν σε απο��λεισμό της Ελλάδας από τις αγορές και κατέστησαν αναπόφευκτη την προσφυγή στο σχήμα της Τρόικα το Μάιο 2010».

Καταλήγοντας, ανέφερε σε «ενωτικούς» ως προς το εσωτερικό του κόμματός του τόνους ότι «οφείλουμε όλοι, από την κορυφή μέχρι τη βάση του ΠΑΣΟΚ, σφυρηλατώντας την ενότητά μας να απαντήσουμε στη συνεχιζόμενη τέσσερα χρόνια τώρα επιχείρηση διάλυσης της παράταξής μας: προσερχόμενοι μαζικά στις κάλπες του Μαΐου 2014. Ας θυμηθούμε πως αντιμετωπίσαμε στο βρώμικο ’89 τη Δεξιά και την τότε συνασπισμένη «Αριστερά». Θα νικήσουμε και πάλι!».

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ STAR