Μύρισε….. «Κάτω Πάρταλι» στο Ζάππειο!!! Παραδοσιακό γιαούρτι, γάλα αλλά και φρούτα ελληνικής παραγωγής πλημμύρισαν την αίθουσα που φιλοξενούνται οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο Ζάππειο για να καλύψουν το μεγάλο γεγονός.

foto8.jpg

Στην αίθουσα Τύπου έχουν τοποθετηθεί σύμφωνα με πληροφορίες, ψυγεία με χυμούς, αναψυκτικά, γιαουρτάκια σε διάφορες γεύσεις, αλλά και παγωτά! Όλα ντόπια παρακαλώ, κυρίως από Πελοπόννησο και Μακεδονία!!!

6CB66476E9CE5E9F719EF30120F0F6D3.jpguntitled.pngΈξω από το Ζάππειο τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, έχουν απαγορευτεί οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας σήμερα και αύριο, ενώ μέσα στο κτίριο παλιοί γνώριμοι «φίλοι και εχθροί» από όλη την ευρωζώνη ανταλλάσουν απόψεις κυρίως για την Τραπεζική ένωση ,αλλά και για θέματα που συνδέονται με τις κοινωνικές πτυχές της ανάπτυξης και της οικονομικής σταθερότητας στην Ευρώπη.

Το star.gr παρουσιάζει με πολλή δόση χιούμορ κάποια από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα της κορυφαίας συνάντησης των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης
Όποιος πηδάει πολλά παλούκια …..

foto3.jpg


Μελέτησε το .... στο star.gr!!!!
foto6.jpg

Πρόταση μομφής κατά της Πάολα, τώρα βρήκε να πάει Θεσσαλονίκη ρε John;;;!!!!

foto10.jpg

Έφαγα πολλά σουβλάκια Giannis και τώρα κοντεύω να σκάσω....
foto13.jpg

Εδώ καράβια καίγονται και οι ..... βαρκούλες αρμενίζουν!!!

foto7.jpg

Ένα και δύο πηδάω.... τα κύμα��α !!!!
foto4.jpg


Έρχεται η Μέρκελ στην Αθήνα το Πάσχα, αρνί ....δεν θα μείνει όρθιο!!!!
foto12.jpg

Thank you Giannis για τα cd της "Προδοσίας"!!!
foto11.jpg
ΦΩΤΟ EUROKINISSI