​"Ταύρος εν υαλοπωλείο” ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε λεκτικά στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη ύστερα από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και τις «διαρροές» του ΠΑΣΟΚ.

Η διαφοροποίηση του κ.Κακλαμάνη από την επίσημη γραμμή της Χαριλάου Τρικούπη αλλά και η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου να καταψηφίσει το άρθρο για τις τράπεζες "έβγαλε έξω από τα ρούχα" του τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο, ο οποίος ξέχασε, σύμφωνα με πληροφορίες, τους καλούς του τρόπους και «τα χώσε χοντρά» στον κ.Κακλαμάνη.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την καταψήφιση του άρθρου 2 από τον Απόστολο Κακλαμάνη και το «παρών» του πρώην γαλάζιου βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη, το κοινοβούλιο βούιξε με την πληροφορία ότι ο κ. Βενιζέλος πλησίασε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη και με έντονο ύφος του είπε: «Είσαι το ίδιο π@@στόγερος, όπως ο συνονόματός σου».

Παράλληλα, αυτήκοες μάρτυρες ανέφεραν ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φώναζαν στον κ. Κακλαμάνη «Ως εδώ ήταν!», αφού σύμφωνα με στελέχη του κόμματος στις «κλειστές» συσκέψεις, αλλά και κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, δεν είχε διαφανεί η αντίρρησή του στο συγκεκριμένο άρθρο του πολυνομοσχεδίου.

ΒΙΝΤΕΟ STAR