Για πολιτικό λάθος ��κανε λόγο ο Κώστας Σκανδαλίδης αναφερόμενος στο «όχι» του Γιώργου Παπανδρέου στο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου στη χθεσινή ψηφοφορία.

«Είναι σημαντικό πολιτικό λάθος από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας μιας πολιτικής. Αν είχε αυτή τη διαφωνία, θα έπρεπε ως βουλευτής του ΠAΣΟΚ να θέσει τους προβληματισμούς του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Δεν ήρθε στην ΚΟ όταν συζητούσαμε τα θέματα. Εγώ είχα διαγραφεί επειδή δεν πήγα καν να ψηφίσω το δεύτερο Μνημόνιο, όταν έλεγα επί δύο μήνες ότι διαφωνώ και εξηγούσα ποια είναι η θέση μου» σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Mega.

«Οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τη συνολική του πορεία, δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί. Υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Δεν μου αρέσει εμένα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια με την ιστορία μιας παράταξης» πρόσθεσε ο ίδιος, για να προσθέσει πως «καμία προσωπική ατζέντα δεν μπορεί να υπερβαίνει τις διαδικασίες διαμόρφωσης της γνώμης και της ψήφισης σε τόσο κρίσιμα νομοσχέδια».

Τέλος, ο κ. Σκανδαλίδης υπογράμμισε πως ελπίζει ότι δεν ισχύουν όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας από τον Γιώργο Παπανδρέου ή από «παπανδρεϊκούς» μετά τις εκλογές και ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο θα ήταν «τεράστιο λάθος».