​Ενωμένη και υπεύθυνη για την αυριανή ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος.

Όπως δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος «η χώρα μπαίνει στην οριστική στροφή προς την έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο, η ελληνική κοινωνία γίνεται πιο αισιόδοξη και η πραγματική οικονομία αντιδρά θετικά».

Αναφερόμενος στο πρωτογενές πλεόνασμα ο κ. Βενιζέλος σχολίασε ότι «αρχίζει η αποκάσταση αδικιών και η προστασία των ευπαθών ομάδων», ενώ η χώρα «ξαναβγαίνει στις αγορές, με προστατευμένο και σταδιακό τρόπο».

Σχολιάζοντας την αυριανή ψηφοφορία του Πολυνομοσχεδίου ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι «το νομοσχέδιο αυτό, στην πραγματικότητα, είναι η συμφωνία που μετά από πολύμηνη και δύσκολη διαπραγμάτευση», εκτιμώντας παράλληλα πως «μπαίνουμε σ��ην οριστική στροφή προς την έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε τις θυσίες του ελληνικού λαού. «Το χρωστάμε στους Ελληνες και είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι αλλάζει το οικονομικό κλίμα» πρόσθεσε.

Τέλος, σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, ο κ.Βενιζέλος επεσήμανε πως η ΚΟ του κόμματος είναι «ένωμένη, υπεύθυνη και σηκώνει ένα τεράστιο βάρος».

«Αξίζει μεγάλη τιμή στους βουλευτές που σηκώνουν το βάρος αυτό και τώρα σχεδιάζουμε την επόμενη φάση, γιατί όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και γιατί στην τελική ευθεία πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και το χαμένο έδαφος» σχολίασε με νόημα ο κ. Βενιζέλος.