Με ειδικά δικαστήρια «προειδοποίησε» πριν από λίγο την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, το βράδυ της Κυριακής!

Για το ζήτημα των τραπεζών συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι θέλουν να δημιουργήσουν τετελεσμένο στο τραπεζικό σύστημα, πριν από την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Χαρίζουν δις, την ίδια στιγμή που κλέβουν το ψωμί από το τραπέζι του Έλληνα εργαζόμενου» τόνισε, ενώ ανέφερε ακόμα ότι «οι ποινικές ευθύνες δεν αίρονται από την ψήφιση νόμου και μόνο η μεθόδευση αυτή αποδεικνύει την πρόθεσή τους». Όπως πρόσθεσε «το έγκλημα λέγεται κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου».

Για το ίδιο ζήτημα κατηγόρησε κυβέρνηση και τρόικα ότι «αποφάσισαν να ξεκοκαλίσουν ό,τι έχει απομείνει, με το να εκχωρούν τον έλεγχο των τραπεζών και τελικώς του συνόρου της οικονομίας στα χέρια των ξένων και εγχώριων κερδοσκόπων».

«Ελληνίδες και Έλληνες μην τους πιστεύετε έχουν ξεπεράσει κάθε όριο στο ψέμα και στην εξαπάτηση» ανέφερε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επισήμανε ότι «διαλύουν την οικονομία και ταυτόχρονα πανηγυρίζουν».

Ανέφερε ακόμα ότι «σε μία χώρα διαλυμένη από τα μνημόνια και την πολιτική τους τολμούν να φέρουν ένα νομοσχέδιο -σκούπα που αποτελεί προοίμιο για το ��νημόνιο» και προεξόφλησε για την κυβέρνηση ότι «έχουν ημερομηνία λήξης στις 25/5» (την ημερομηνία των ευρωεκλογών) και ότι «οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες».