Η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τη συμφωνία με την τρόικα. Αυτό ξεκαθάρισε το πρωί της Παρασκευής από την Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης.

«Η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει το Πολυνομοσχέδιο διότι είναι έμπλεο, εμφορείται από υποχωρήσεις και από μέτρα που δεν έχουν καμία σχέση, ούτε με τις δημοκρατικές και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις , αλλά ούτε με όλα εκείνα τα οποία χρειάζεται ο τόπος» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κουβέλης.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης σε συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς- Προοδευτική Συνεργασία, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, ο κ.Κουβέλης είπε πως η κυβέρνηση υποχώρησε και δεν διαπραγματεύθηκε και το αποτέλεσμα είναι η χώρα να συνεχίζει να βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης, της ύφεσης, της λιτότητας. Να βρίσκεται, όπως υπογράμμισε, "δέσμια σε ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής με ασφυξία".

«Όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν. Και πρέπει να αλλάξουν και με βάση τα όσα πρόκειται να υπάρξουν στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» τόνισε ο κ. Κουβέλης

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤ1