Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ηλίας Κασιδιάρης για τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνοντας μέλη της Χρυσής Αυγής να χαιρετούν ναζιστικά, μεταξύ των οποίων και ένας ντυμένος Άγιος Βασίλης.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της Χρυσής Αυγής γι΄ αυτό παρουσιάζονται διαρκώς χαλκευμένα και ψευδή στοιχεία όπως αυτή η φωτογραφία όπου μιλήσατε για Χρυσαυγίτες που χαιρετούν ναζιστικά, ενώ εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα μέλος της Νέας Δημοκρατίας και όχι οποιοδήποτε μέλος, αλλά τον οδηγό και προσωπικό συνοδό του αντιπροέδρου της Βουλής Τραγάκη, διορισμένο μετακλητό υπάλληλο που τον έχουμε δει όλοι δεκάδες φορές να περιφέρεται στη Βουλή» τόνισε ο κ. Κασιδιάρης μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή.

agios-vassilis-xa-660.jpg
«Εδώ λοιπόν τα στοιχεία καίνε την Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία είναι η εγκληματική ναζιστική οργάνωση που αναφέρεται και βέβαια πρέπει να κληθεί σε ανάκριση και ο Τραγάκης και ο Σαμαράς» πρόσθεσε ο ίδιος.

Τραγάκης: Δεν το γνώριζα, θα απομακρυνθεί άμεσα

Απορημένος τηλεφώνησε ο Γιάννης Τραγάκης στον οδηγό του μετά την αναφορά του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο οδηγός του αντιπροέδρου της Βουλής δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν είναι χρυσαυγίτης απλώς είχε κοινωνικές επαφές με μέλη της.

Ο κ. Τραγάκης ξεκαθάρισε ότι θα απομακρυνθεί από τη θέση του. Ο εν λόγω υπάλληλος είχε προσληφθεί το 2012 ως μετακλητός, ενώ φέρεται να προέρχεται από χαμηλού εισοδήματος οικογένεια από το Πέραμα.