Την επιστολή παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα έστειλε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων τονίζει ότι θέλει να αφοσιωθεί στις εκλογές για τον δήμο Αθηναίων και δηλώνει βέβαιος ότι «η Αθήνα μπορεί να γίνει μία υποδειγματική, σύγχρονη, ευρωπαϊκή πρωτεύουσα».

φωτογραφία (3).jpg

«Αυτή την ώρα χρειάζεται σύνθεση και συναίνεση. Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους μόνο αν υπερβούμε τις στενές κομματικές διαφορές και τους στείρους διαχωρισμούς σε Δεξιά, Αριστερά, Κέντρο που -ειδικά σε ό,τι αφορά στην Αυτοδιοίκηση- ανήκουν στο χθες» προσθέτει ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος καταλήγει στην επιστολή παραίτησης του ευχόμενος καλή τύχη στους (πρώην, πλέον) συναδέλφους του «στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την πατρίδα μας».

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος επιλαχών για να αντικαταστήσει τον κ. Σπηλιωτόπουλος ήταν ο πρώην υπουργός Γιάνης Παπαθανασίου, ο οποίος όμως αρνήθηκε καθότι πρόσφατα ανέλαβε την προεδρία των ΕΛΠΕ. Την θέση του κ. Σπηλιωτόπουλου θα λάβει η δεύτερη επιλαχούσα, δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου.