«Δε�� θα υπάρξει ούτε ένας βουλευτής της συγκυβέρνησης που θα ρίξει την κυβέρνηση όταν έχουμε, ως βουλευτές, ψηφίσει στο παρελθόν όλα αυτά που έχουμε ψηφίσει με αβέβαιο αποτέλεσμα» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega.

O υπουργός Υγείας εκτίμησε ότι είναι βαριά η ευθύνη όποιου δεν ψηφίσει: «Η Ελλάδα δεν θα πάρει τη δόση και θα χρεοκοπήσει το Μάιο, δεν θα βγει στις αγορές και δεν θα μπορεί να γίνει η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Και όλα αυτά για το αν κάποιος διαφωνεί εάν το γάλα θα είναι 2 ή 3 ημερών;».

«Βγαίνουμε από το μνημόνιο, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας ότι η ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου «είναι μια ιστορική στιγμή».

��Μπροστά μας, την Κυριακή, έχουμε την τελική συμφωνία για την έξοδο από τον εφιάλτη. Εμείς που ψηφίσαμε ‘ναι’ κρατήσαμε την Ελλάδα στο ευρώ. Αν ακούγαμε αυτούς που έλεγαν “όχι, ��χι, όχι”, τώρα η Ελλάδα θα ήταν Ουκρανία. Ηρωισμός δεν ήταν το “όχι”, ήταν το “ναι”» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Το θέμα είναι ποιος θέλει ο τόπος να πάει μπροστά ή ποιος θέλει ο τόπος να γυρίσει στον εφιάλτη. Ο πρωθυπουργός δεν εκβιάζεται ούτε θα παραμείνει εκβιαζόμενος» κατέληξε ο υπουργός Υγείας.