Έντονη κριτική στον Γιώργο Νταβρή που αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ άσκησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «ούτε νεκρός» δεν συνεργάζεται με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Ο κ. Νταβρής από την αρχή λειτούργησε ως άνθρωπος του Σαμαρά μέσα στους ΑΝΕΛ. Είναι άνθρωπος που δουλεύει για τον Σαμαρά και πράγματι προσπαθούσε να δημιουργήσει ομάδες. Μεταξύ αυτών και ο κ. Γιοβανόπουλος και η κα Γιαταγάνα. Δεν πιστεύω ότι είχαν από την αρχή την πρόθεση να αποστατήσουν από τους ΑΝΕΛ προκειμένου να στηρίξουν τον Σαμαρά» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι από την ανακοίνωσή των δύο βουλευτών (Γιοαβνόπουλου-Γιαταγάνα) δεν κατάλαβε για ποιο λόγο αποχώρησαν, ενώ υποστήριξε ότι έχει γίνει «επίθεση» στους μισούς βουλευτές του από το ΣΔΟΕ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν θέλησε να αναφερθεί σε δημοσιεύματα που θέλουν να αποχωρεί και άλλη γυναίκα-βουλευτής από την ΚΟ των ΑΝΕΛ και επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι «ούτε νεκρός» δεν συνεργάζεται με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Ούτε νεκρός δε συνεργάζομαι με Σαμαρά και Βενιζέλο. Δεν πρόκειται ποτέ οι ΑΝΕΛ να γίνουν πατερίτσα σε αυτούς που δολοφονησαν την Ελλάδα».