Σκληρή επίθεση στη Χρυσούλα Γιαταγάνα και στον Κώστα Γιοβανόπουλο που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την ΚΟ του κόμματος εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα του κ. Καμμένου χαρακτηρίζει τους δύο ανεξάρτητους -πλέον- βουλευτές «αποστάτες» και τους καλεί να παραδώσουν την έδρα τους στο κόμμα πριν τρέξουν να ανταποκριθούν στην «πρόσκληση» του Αντώνη Σαμαρά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

«Μετά την επίθεση από ελεγχόμενα από την διαπλοκή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με λάσπη,

- μετά την πλήρη απομόνωσή μας από τηλεοράσεις και εφημερίδες,

- μετά τη δημόσια αποδοχή της πρόσκλησης Σαμαρά από τον ρίψασπι Νταβρή,

η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε το Κίνημα των πολιτών που αντιστάθηκε και θα συνεχίσει να αντιστέκεται μέχρι τέλους στις δυνάμεις κατοχής.

Δεν εκβιαζόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε, δεν φοβόμαστε.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής.

Αυτούς που δεν άντεξαν τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους πριν αποδεχθούν και αυτοί την γνωστή πρόσκληση».

Τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι βουλευτές

Με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησαν, εξάλλου, οι δύο βουλευτές στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο την ανεξαρτητοποίησή τους.

giatagana.jpg
«Κύριε Πρόεδρε, επιθυμούμε δια της παρούσας να σας γνωστοποιήσουμε εγγράφως την ανεξαρτητοποίηση μας από την Κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων» αναφέρεται στην επιστολή που υπογράφουν η κα Γιαταγάνα και ο κ. Γιοβανόπουλος.