Άγριος καυγάς on air μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και του Δημήτρη Παπαδημούλη ξέσπασε στο Πρωινό ΑΝΤ1 με αφορμή μια τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον γ.γ. Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, για να κάνει χιούμορ για τη φορολόγηση λέγοντας «μόλις τον είδα στη χθεσινή σύσκεψη, είπα "ωχ.... ταπί"». Ενοχλημένος ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για «προπαγάνδα». Ακολούθησε ο εξής έντονος διάλογος:

Παπαδημούλης: Αυτή τη προπαγάνδα ότι όταν τα παίρνουν από τους πολίτες φταίει ο Θεοχάρης και όταν τα μοιράζουν το κάνει ο Σαμαράς, τη θεωρώ οργουελιανή. Ό,τι κάνουν ο Θεοχάρης και ο Στουρνάρας είναι με εντολή Σαμαρά-Βενιζέλου.

Παπαδάκης: Άρα, κατά την άποψή σας κάνω προπαγάνδα;

Παπαδημούλης: Συμβάλλετε άθελά σας.

Παπαδάκης:Το ακούω πρώτη φορά στην εκπομπή και μάλιστα από εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παπαδημούλης: Ακούστε με, το τεκμηριώνω. Δεκάδες δισ. ευρώ πάρθηκαν από τις τσέπες μισθωτών, συνταξιούχων και ανέργων με φορολόγηση και τώρα επιστρέφονται ψίχουλα.

Στο σημείο εκείνο τον διακόπτει ο κ. Παπαδάκης.

Παπαδάκης: Όταν προσβάλλετε κάποιον θα ακούτε και την απάντηση.

Παπαδημούλης: Σας προσέβαλα;

Παπαδάκης: Βεβαίως και πρέπει να μου ζητήσετε συγνώμη για να συνεχίσουμε. Παρακαλώ, από τη σημερινή εκπομπή, αυτό ακριβώς που είπε ο κ. Παπαδημούλης, να το βρούμε να το παίξουμε, να ζητήσει συγνώμη στον αέρα. Όχι κ. Παπαδημούλη, δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι το ίδιο και σας παρακαλώ πολύ με μένα προσωπικά να είστε προσεκτικός. Είστε βουλευτής 4 χρόνια και είμαι δημοσιογράφος 37. Είναι ντροπή».

Παπαδημούλης: Δεν ζητώ συγνώμη, γιατί να ζητήσω; Όταν κάνω λάθος ζητάω συγνώμη.

Παπαδάκης:Γιατί να μη ζητήσετε και εσείς μια φορά. Λάθος δεν κάνατε;

Παπαδημούλης: Όχι.