Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, «Τσογλάν μπόι» με αφορμή του γέλιο του στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ στο οποίο φαίνεται να παρακολουθεί το χαστούκι που της έδωσε ο Κασιδιάρης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε το χαστούκι για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ. Λέει στο ντοκιμαντέρ, ότι εγώ ρίχτηκα στον Κασιδιάρη, ότι εγώ του επιτέθηκα πρώτη; Έτσι γράψανε, ψάχνω ένα αντίγραφο του ντοκιμαντέρ και δεν το βρίσκω πουθενά», σχολίασε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Παίρνει μετά τη Δούρου και της λέει –Μανάρι μου, τι έπαθες, ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν σε υπερασπίστηκε;»

Παπαδημούλης: Χυδαιότητα το Τσογλάνι

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπδημούλης, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Μαίρης Πολλάλη σχολίασε «Το να αποκαλεί μια βουλευτής του ΚΚΕ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τσογλάνι, δεν είναι σκληρή πολιτική αντιπα��άθεση. Είναι χυδαιότητα και την θεωρώ ανάξια πολιτικού σχολιασμού». «Νομίζω ότι δεν ταιριάζει ούτε στο ήθος το πολιτικό όσων θέλουν να ασκούν πολιτική με σοβαρό τρόπο, ούτε στην ιστορία, την παράδοση της αριστεράς αλλά και του ΚΚΕ».