Η Χαλκίδα ήταν ο δεύτερος προορισμός της προεκλογικής εκστρατείας του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο ιδρυτής του Ποταμιού εκτίμησε ότι το κόμμα του «έχει αρχίσει να αλλάζει τους όρους του πολιτικού παιχνιδιού» και σημείωσε ότι δύναμή του είναι ο κόσμος: «Δεν έχω επιτελεία, έχω δέκα φίλους που με ακολουθούν και πέντε κουπόνια που έχουμε βγάλει, για να βγάλουμε τα έξοδα της προεκλογικής περιόδου, τα οποία μπορείτε να πάρετε με 5 και 10 ευρώ ο καθένας. Είμαστε ένα αδιαμόρφωτο κίνημα με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο από αυτά που λέμε, αλλά και από την ιστορία που έχουμε στην ελληνική δ��μοσιογραφία και στην ελληνική κοινωνία».

«Κάποιοι μας λέγανε δεκανίκι της ΝΔ. Τώρα που οι δημοσκοπήσεις δίνουν πεσμένη την ΝΔ, μας λένε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ. Στον εαυτό μου έχω μια μεγαλύτερη υπόληψη, για να τον θεωρώ δεκανίκι» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο ιδρυτής του Ποταμιού έκανε και συζήτηση με τους πολίτες που είχαν δώσει το παρών, όπου δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Ο κ. Θεοδωράκης δέχθηκε επίθεση από μια γυναίκα, η οποία του άσκησε κριτική για την εμφάνιση του: «Tα προβλήματα κ. Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν, μποτάκια και σακίδια που λανσάρετε».

Η απάντηση του κ. Θεοδωράκη; «Με Μερσεντές λύνονται; Την άλλη φορά θα έρθω με κοστούμι»…

* Βίντεο από eviazoom