«Αν αποδειχτεί πως η Χρυσή Αυγή είχε εμπλοκή στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τότε πρέπει να διαλυθεί ως κόμμα» λέει ο προσωρινά κρατούμενος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, που διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο κ. Μπούκουρας, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά να επιστρέψει την έδρα όπως του ζητούν, ήταν αποφασισμένος να ανεξαρτητοποιηθεί από την Χρυσή Αυγή εδώ και καιρό, όπως αποκαλύπτει.

Η απόφαση του αυτή δεν υλοποιήθηκε λόγω διαφωνίας του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, για να μην επιβαρύνει τους συγκατηγορουμένους του. Σήμερα προσωρινά κρατούμενος και ανεξάρτητος βουλευτής, δηλώνει παντελώς αθώος και είναι ιδιαίτερα οξύς για όσους τυχόν εμπλέκονται σε δολοφονίες.

«Θέλω να εκφράσω με απόλυτο τρόπο τη λύπη μου για τη δολοφονία Φύσσα. Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της δικογραφίας για τη δολοφονία, αλλά αν υπάρχει τέτοια εμπλοκή και αποδεικνύεται όχι με εντυπώσεις αλλά με αποδείξεις, θα πρέπει την άλλη μέρα να διαλυθεί ως κόμμα η Χρυσή Αυγή» αναφέρει ο ανεξάρτητοςβουλευτής.

«Στη Χρυσή Αυγή έδωσα ψήφους, δεν μου έδωσε, και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σε όλη την περιφέρεια με ψήφισε το ��εγαλύτερο ποσοστό πολιτών που ψήφισε Χρυσή Αυγή» τονίζει ο ίδιος.

Ο κατηγορούμενος βουλευτής απαντά και σε όσα είπαν στελέχη του κόμματος περί ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και έλλειψης ανδρισμού: «Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει η οικογένειά μου από την απόλυτη εγκατάλειψη μας από τη Χρυσή Αυγή, ειδικά μετά την προσωρινή μου κράτηση. Οι άνθρωποι αυτοί αντιλαμβάνονται τον ανδρισμό διαφορετικά από εμένα. Παρότι δεν ήμουν μέλος της Χρυσής Αυγής φέρθηκα πολύ πιο έντιμα και αντρίκεια από τα μέλη της».