Ευθείες βολές κατά του βουλευτή της ΝΔ και υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη, εξαπέλυσε ο Περιφερειάρχης και επίσης υποψήφιος Απόστολος Τζιτζικώστας.

Καυτηριάζοντας το γεγονός ότι ο κ. Ιωαννίδης άρχισε την προεκλογική περιοδεία του από την Πρώτη Σερρών, τόπο καταγωγής του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε: «Όποιος τιμάει πραγματικά την πορεία, την ιστορία και την προσωπικότητα του Εθνάρχη, δεν επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής του όταν έχει ανάγκη από ψήφους. Προσωπικά δεν ξεκίνησα από εκεί την προεκλογική μου εκστρατεία, γιατί πάρα πολύ απλά ξεκίνησα από εκεί την πορεία μου στην πολιτική, ενώ και η πρώτη επίσκεψη που έκανα μετά την εκλογή μου ως περιφερειάρχης ήταν στην Πρώτη Σερρών».

Συνεχίζοντας, ο Περιφερειάρχης σημείωσε: «Σήμερα νομίζω ότι τέτοιου είδους επισκέψεις γίνονται για άλλους σκοπούς και όχι πάντως για να τιμήσουν τη μνήμη αυτού του ανθρώπου που άφησε βαθύ το αποτύπωμά του στη νεότερη ιστορία της χώρας μας».

Χθες, στις Σέρρες περιόδευσε και ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει η περιοχή για την Κεντροδεξιά, λόγω του Κωνσταντίνου Καραμανλή.