​Μπορεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος να βλέπει με καλό μάτι την συμφωνία κυβέρνησης–τρόικας για το γάλα, ωστόσο όπως ξεκαθαρίζει «δεν θα παίξουμε τη σωτηρία της χώρας για το θέμα, κανείς δεν θέλει να καταστρέψει την κτηνοτροφία της χώρας».

Ο κ. Βενιζέλος σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους τόνισε ότι «το θέμα θα το χειριστούμε, αν χρειαστεί θα κάνουμε βελτιώσεις θα τις κάνουμε».

Ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στον γγ. της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο με αφορμή το πρόβλημα που σημειώθηκε με την τροπολογία για το μεταναστευτικό κώδικα, δηλώνοντας ότι ο συνεργάτης του πρωθυπουργού «είναι παλιό πρόβλημα».

«Το πρόβλημα, που δημιουργήθηκε με την τροπολογία είναι κωμικό, το θέμα δημιουργήθηκε από ανθρώπους, που έκαναν κακούς χειρισμούς, έχουμε βρει τη σωστή διατύπωση, ο Μπαλτάκος είναι παλιό πρόβλημα, ο μεταναστευτικός κώδικας θα έλθει σύντομα στη Βουλή» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στην Ελιά, ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε ότι θα πάει πολύ καλά.

«Το Ευρωψηφοδελτίο θα είναι πολύ δυνατό θα πάμε εντυπωσιακά καλύτερα από ό,τι πολλοί περιμένουν... υποδεχθήκαμε και την Μεταρρυθμιστική Αριστερά από τη ΔΗΜΑΡ» τόνισε.

ΒΙΝΤΕΟ STAR