Να κατατεθεί στη Βουλή η «Συμφωνία» για τα υποβρύχια ζήτησαν με επιστολή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος) και Γιώργος Βαρεμένος ( Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων), προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Κων/νο Τσιάρα και τον Πρόεδρο της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη.

Συγκεκριμένα, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν στην επιστολή τους:

Κύριε Πρόεδρε,

Με το υπ΄αριθμ. 896/17.3.2014 έγγραφο του Α΄Αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Τραγάκη ενημερωθήκαμε ότι την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 και ώρα 10.00 λαμβάνει χώρα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κοινή σύσκεψη της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης την συμφωνία που επετεύχθη για την ολοκλήρωση των εργασιών επιχειρησιακής ένταξης των υποβρυχίων στον Πολεμικό Στόλο.

Για το λόγο αυτό σας ζητούμε να μεριμνήσετε ώστε να μας παραδοθεί εντός της σήμερον αντίγραφο της προαναφερόμενης συμφωνίας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Παπαδημούλης , Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Βαρεμένος , Μέλος Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων