​«Εγώ είμαι ο αρχηγός και μέσα στη φυλακή» φωνάζει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος πέντε μήνες μετά από την στιγμή που οδηγήθηκε στα κελιά του Κορυδαλλού και εξομολογείται άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας του στις φυλακές, εξαπολύοντας ταυτόχρονα σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης.

«Η δίωξη εναντίον μου είναι μια ξεκάθαρη πολιτική δίωξη και για να είμαι συγκεκριμέν��ς πρόκειται για μια πράξη πρωτοφανούς πολιτικού κανιβαλισμού» λέει στο περιοδικό Crash ο κ.Μιχαλολιάκος, επαναλαμβάνοντας πως η όλη υπόθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι «ένα μεγάλο φιάσκο».

«Πίσω από την πολιτική μας δίωξη βρίσκεται μια θλιβερή παρέα, η οποία στα υπόγεια του Μαξίμου, μελετώντας δημοσκοπήσεις, έφτιαξε ένα τερατώδες κατηγορητήριο» πρόσθεσε.

Αν και φυλακισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους, όπως λέει ο ίδιος νιώθει πιο ελεύθερος από τους πολιτικούς που ψηφίζουν τα μνημόνια και περιγράφει την καθημερινότητα του μακριά από την γυναίκα του Ελένη Ζαρούλια και την κόρη του Ουρανία.

oikogeneia.jpg

«Οι συνθήκες κράτησής μου είναι συνήθεις συνθήκες ενός φυλακισμένου. Δεν έχουμε κανένα προνόμιο ούτε καν την δυνατότητα να λειτουργούμε πολιτικά. Η επικοινωνία μου με τους συγγενείς μου είναι αυτή που προβλέπεται από τον σωφρονιστικό κώδικα και τίποτε επιπλέον. Όσο για την επικοινωνία με τα στελέχη του κόμματος, το κράτος έκρινε ότι είναι αρκετή μισή ώρα την εβδομάδα» είπε ο κ.Μιχαλολιάκος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει χρίσει αρχηγούς και συντονιστές.

nikos-xrisi.jpg

«Όσο κι αν δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι, Αρχηγός στην Χρυσή Αυγή παραμένω εγώ ακόμα και μέσα από τη φυλακή. Ο αγαπημένος μου συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης κάνει το καλύτερο. Υπήρξε και είναι δική μου επιλογή να είναι εκπρόσωπος Τύπου και όσο για τα περί διασπάσεως και διχασμού είναι βρόμικα σχέδια βρόμικων ανθρώπων των μυστικών υπηρεσιών, τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Σας πληροφορώ μάλιστα, γιατί όλα τα μαθαίνουμε επειδή παντού υπάρχει ένας Χρυσαυγίτης, ότι ήταν σχέδιο των ίδιων αυτών βρόμικων υπηρεσιών από τα τέλη ακόμη του 2012» συνέχισε.

Μάλιστα, ο γγ της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει στοιχεία που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα για την μεταξύ τους σχέση.

Mixaloliakos-Kasidiaris-aftodioikisi-620x3201.jpg

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης δίνει από 18 χρονών αγώνες για την Χρυσή Αυγή και είναι ένας από τους πλέον συνεπείς και πιστούς αγωνιστές της. Όσο για τις σχέσεις μου μαζί του, μάλλον δεν μπορείτε να τις καταλάβετε. Ο παππούς του πολεμούσε μαζί με τον πατέρα μου στα Δεκεμβριανά το 1944 και οι πρόγονοί του μαζί με τους προγόνους μου στην Εθνεγερσία του ’21. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τα τσιράκια των νταβατζήδων που έχουν γεμίσει τη Βουλή… Δεν μπορούν να καταλάβουν αυτοί οι θλιβεροί αριβίστες, που έρχονται από το πουθενά, τι δύναμη έχουν αυτοί οι δεσμοί!» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Μιχαλολιάκος για πολλοστή φορά εξαπέλυσε επίθεσ�� στα ΜΜΕ, εκτίμησε πως το κόμμα του θα είναι πολύ ψηλά στις ευρωεκλογές και πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ενώ διαβεβαίωσε πως η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να συνεργαστεί «με όσους ξεπούλησαν την πατρίδα με τα μνημόνια».
«Θα δώσουμε ψήφο ανοχής μόνο για να πέσει το μνημόνιο, αλλά απ΄ό,τι βλέπουμε κανένας δεν θέλει να πέσει το μνημόνιο, ούτε βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε μια αριστερά “made in U.S.A.” με συνταγές ΔΝΤ» τόνισε.

Ο κ.Μιχαλολιάκος μας δίνει μια γεύση και για το τι ακριβώς θα συμβεί αν πάρει την εξουσία η Χρυσή Αυγή.

mixalo.jpg

«Εάν ελέγξει το πολιτικό παιχνίδι η Χρυσή Αυγή, πράγματι με τις νόμιμες διαδικασίες και χωρίς κουκουλώματα θα συλληφθούν όλοι οι πολιτικοί κλέφτες που έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Εκτός εάν προλάβουν και την κοπανήσουν» είπε με νόημα και πρόσθεσε «Ζούμε το τέλος της μεταπολίτευσης. Έρχονται δύσκολα και σκληρά χρόνια. Στα χρόνια αυτά η Χρυσή Αυγή θα είναι πρωταγωνιστής και θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για μια νέα Ελλάδα χωρίς κλέφτες και απατεώνες και προπαντός για μια Ελλάδα εθνικά ανεξάρτητη»

Τέλος, απαντώντας στο ερώτημα της επόμενης μέρας σε περίπτωση που οδηγηθούν και άλλοι βουλευτές του κόμματος στην φυλακή, ο κ.Μιχαλολιάκος είπε πως «�� άρση της ασυλίας των υπολοίπων βουλευτών θα σημάνει ότι και άλλοι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής θα βρεθούν στη φυλακή. Αυτό που λησμονούν όμως οι διώκτες μας είναι ότι παραμένουν έξω από τη φυλακή εκατοντάδες χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες».

ΦΩΤΟ Aρχειο