​Εξαιρετικά συνεργάσιμος, ευγενής και μάλλον λίγο φοβισμένος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος συνάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε έναν εδικό χώρο στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού τους βουλευτές της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής.

imagesXVU857BZ.jpgMIXALOLIAKOS_533_355.jpg

Φορώντας μακό μπλουζάκι και υφασμάτινο παντελόνι, ο άλλοτε σκληρός άντρας του ακροδεξιού κόμματος απαντούσε με το «σεις και με το σας» στις ερωτήσεις της Επιτροπής, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του, ο κ.Μιχαλολιάκος τα απέδωσε στην…. μανιάτικη καταγωγή του, λέγοντας πως «σε όποιο σπίτι κι αν πας στη Μάνη, θα βρεις όπλα».

Πιο σκληρός όλων ήταν,σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Χρήστος Παππάς...

19815.jpg4476ed64d89292da0584920f3e7277d7_XL.jpg

Επιθετικός, στυγνός και.... κουστουμαρισμένος έβγαλε μια ομιλία, χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις και φεύγοντας χτύπησε την πόρτα πίσω του και τους χαρακτήρισε «περιοδεύοντα θίασο».

Άκρως ειρωνικός ήταν και ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος αν και μέσα στο κελί, δεν άλλαξε λουκ! Φορούσε μαύρη μπλούζα και καπέλο της Χρυσής Αυγής!

imagesPJD196PH.jpgimagesY5XC315I.jpg

Όταν οι συνάδελφοι του τον ρώτησαν γιατί είχε φυσίγγια, ο κύριος Λαγός απάντησε με υφάκι «για να τα βλέπω κάθε πρωί και να τα καμαρώνω». Κι όταν ρωτήθηκε γιατί είχε στην κατοχή του φωτοβολίδες, o βουλευτής απάντησε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «για να σκοτώνω αλλοδαπούς».

Υπενθυμίζουμε πάντως πως η Επιτροπή Δεοντολογίας τάχθηκε υπέρ της άρσης ασυλίας των προφυλακισμένων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

ΦΩΤΟ αρχείο