Την απόφασή της να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα έκανε γνωστή η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» Ρένα Δούρου.

Η κα Δούρου, η οποία παρουσιάζει αυτή τη στιγμή τις προτάσεις της για την Περιφέρεια Αττικής, τόνισε ότι η απόφαση της αυτή είναι «προσωπική αλλά με συλλογικό πρόσημο» και τη χαρακτήρισε «απόφαση συνέχειας, συνέπειας και σταθερότητας».

«Αποφάσισα να παραιτηθώ από τη βουλευτική μου ιδιότητα γιατί θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα υπηρετήσω αποτελεσματικότερα αυτόν τον δύσκολο αγώνα» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωση παραίτησης της από τη βουλευτική έδρα η κα Δούρου.


«Αυτοί πάνε με το “κούρεμα”, εμείς με το ήθος της Αριστεράς» σημείωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης, η οποία -όπως εξήγησε- οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση γιατί με τον τρόπο αυτό θα τιμήσει την ψήφο των πολιτών.

Κάνοντας λόγο για συλλογικό αγώνα για την ανατροπή και την ελπίδα, η κα Δούρου καταλήγει: «Ο καθένας μας από την έπαλξη που ο ίδιος επιλέγει. Και όλοι μαζί για τον κοινό μας στόχο. Την κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση του τόπου».