Πρώτη δημοσίευση:20:15

Διαψεύδει τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, περί αποχώρησης του βουλευτή Σ.Μπούκουρα από την ΧΑ ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ενώ το ίδιο έπραξε και η Χρυσή Αυγή.

Με μια σκληρή ανακοίνωση το ακροδεξιό κόμμα χαρακτηρίζει «ψευδή» την είδηση. Μάλιστα η Χρυσή Αυγή, όπως τονίζει "θα προφυλαχτεί με κάθε νόμιμο μέσο από μελλοντική συκοφαντική επίθεση".

Αλλά και ο δικηγόρος του κ.Μπούκουρα Α.Κούγιας υποστηρίζει ότι ο βουλευτής παραμένει στο ακροδεξιό κόμμα.

"Ο κύριος Μπούκουρας αντιμετωπίζει με αξιο��ρέπεια απέναντι στη Δικαιοσύνη αυτές τις άδικες κατηγορίες και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα δικαιωθεί" τονίζει ο κ.Κούγιας.

Νωρίτερα, όπως αναλυτικά γράψαμε στο star.gr ,ο κ. Μπούκουρας με υπεύθυνη δήλωσή του, αρνήθηκε να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Ναυπλίου όπου κρατείται, προκειμένου να εξεταστεί από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα της άρσης ασυλίας.

Ερωτηματικό παραμένει μέχρι στιγμής εάν υπάρχει υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση από τον ίδιο τον βουλευτή προς τον δικηγόρο του ποοκειμένου να κοινοποιήσει την αποχώρησή του τελικά από τη Χρυσή Αυγή, σε χρόνο που θα κρίνει ο ίδιος (αν κρίνει....) σκόπιμο. Κάτι που μόνο ο ίδιος ο κ. Μπούκουρας μπορεί ίσως να ξεκαθαρίσει οριστικά.

ΒΙΝΤΕΟ STAR