Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη στο Imperial college του Λονδίνου το απόγευμα της Κυριακής.

Έλληνες και ξένοι φοιτητές επιτέθηκαν λεκτικά στον υπουργό. Με το που πέρασε την είσοδο του αμφιθεάτρου ο Άδωνις Γεωργιάδης, διάσπαρτοι φοιτητές άρχισαν να φωνάζουν εναντίον του καλώντας τον να «πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν».

Στην συνέχεια, μόλις ο υπουργός ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει, οι διαμαρτυρίες έγιναν εντονότερες με συνέπεια ο ίδιος να αρχίσει να απαντά.

Μάλιστα κάποια στιγμή μια φοιτήτρια σηκώθηκε, στάθηκε δίπλα του και διάβασε ένα κείμενο εναντίον της πολιτικής του Άδωνι Γεωργιάδη στην Υγεία.

iu;ptiop.png
Οι φωνές κατά του υπουργού συνεχίστηκαν για ώρα και τότε εκείνος τους είπε: «Έτσι αντιλαμβάνεστε εσείς τη Δημοκρατία;» για να ανταπαντήσουν και πάλι οι φοιτητές από τις θέσεις τους μέσα στο αμφιθέατρο.

fb71c1c31b1cd628edb37c4015c01b63_w600_h340_z1.jpg
Μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: «Η ομιλία παρά τις προσπάθειες των γνωστών ακροαριστερών να σταματήσει, έγινε! 2,5 ώρες μίλαγα! Δεν τους φοβόμαστε!»

unnamed(1).png