Διαψεύδει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης ότι συναντήθηκε μυστικά με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη προκειμένου να συζητήσουν για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία", η συνάντηση έγινε πριν μερικές εβδομάδες και ο κ. Σταμάτης μετέφερε στον κ. Κουβέλη, πρόταση του πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το σενάριο περιλαμβάνει την εκλογή του Φώτη Κουβέλη στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και εθνικές εκλογές, αν δεν συγκεντρωθούν οι απαραίτητες 180 ψήφοι από την παρούσα Βουλή.

Ο κ. Κουβέλης, από την πλευρά του μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλε��ραση του ΣΚΑΪ, διέψευσε ότι έγινε αυτή η συνάντηση, χαρακτηρίζοντας ανακριβές το δημοσίευμα.

«Καμία συνάντηση. Είναι ανακριβές το δημοσίευμα. Δεν μου έχει γίνει καμία κρούση. Είμαι πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ο πόλος που έχουμε σχηματίσει στην πολιτική σκηνή της χώρας. Οτιδήποτε άλλο λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

Αναφερόμενος στο πρωτογενές πλεόνασμα, ο κ.Κουβέλης υποστήριξε ότι δημιουργήθηκε με μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού και τόνισε ότι πρέπει να μοιραστεί, παρά τις αντιρρήσεις της τρόικας.

«Το πρωτογενές πλεόνασμα δημιουργήθηκε με βάρβαρες πολιτικές, αλλ�� εν πάση περιπτώσει υπάρχει και πρέπει να μοιραστεί», είπε χαρακτηριστικά.

ΒΙΝΤΕΟ STAR ΕΚΠΟΜΠΗ LIVE U