Πριν προλάβει να διευθετηθεί το θέμα με τα «χρυσά» κουλουράκια των βουλευτών αφού μας στοιχίζουν πάνω από 16.700 ευρώ, νέα χουβαρνταλίκια έρχονται να εκνευρίσουν τους Έλληνες φορολογούμενους που πληρώνουν πάντα την … νύφη!

Αυτή τη φορά το θέμα δεν σχετίζεται με τα βουτήματα, αλλά με .......τα καπουτσινάκια, τα εσπρεσάκια και τους γαλλικούς που πίνουν οι βουλευτές στην υγειά των… Ελλήνων, οι οποίοι δίνουν ..... χιλιάδες ευρώ για να λένε κάποιοι ΔΩΡΕΑΝ στην βουλή το …φλιτζάνι!

Πιο συγκεκριμένα, για «την α��άγκη προσφοράς καφέ και νερού κατά την διάρκεια 44 συνεδριάσεων των Επιτροπών της Βουλής και των προσκεκλημένων σε αυτές, εξωκοινοβουλευτικών παραγόντων, σύμφωνα με το 11688/18.02.2014 ηλεκτρ. σημείωμα της Δ/νσης Επικοινωνίας της Βουλής» οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πρέπει να στάξουν 10.000 ευρώ !!!!

Η απόφαση για την πληρωμή των σχετικών τιμολογίων προς την εταιρεία που εκμεταλλεύεται το καφενείο και το εστιατόριο της Βουλής, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου, στο πλαίσιο της «Διαύγειας» και σίγουρα η νέα δαπάνη δεν θα μείνει ασχολίαστη "στα καφεδάκια" των .... ελληνικών νοικοκυριών και των τηλεοπτικών πάνελ!!!!