Σχολιάζοντας τον αναβρασμό στο ΠΑΣΟΚ και τις εξελίξεις σχετικά με την ΕΛΙΑ, ο κ.Γρηγοράκος εξαπέλυσε βολές κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου.

untitled.png

«Αυτή τη στιγμή είνα στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου. Που είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι στη βουλή;» αναρωτήθηκε ο κ.Γρηγοράκος και πρόσθεσε «Εγώ θα ήθελα να είναι στη βουλ��. Είναι ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρωθυπουργός της χώρας, πρέπει είμαστε παρόντες σε αυτά. Να στηρίζουμε τη δουλειά μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να είναι παρών για μένα και στην “Ελιά” και στη Βουλή για να στηρίζει αυτά που έγιναν το 2010, το 2011 και το 2012».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών εξαπέλυσε βολές κατά ηγετικών στελεχών του κόμματος και νυν υπουργών της κυβέρνησης, τονίζοντας πως «το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από ενότητα»

«Πρέπει όλοι να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας, αλλά πρέπει και κάποιοι να σέβονται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων. Δεν μπορεί να είσαι υπουργός της κυβέρνησης και να απουσιάζεις από αυτές τις μεγάλες προκλήσεις που υπάρχουν», είπε ο κ.Γρηγοράκος και συνέχισε «όταν η πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποφασίζει ότι θα κάνουμε αυτό το εγχείρημα με την κεντροαριστερά δεν μπορεί κάποιοι, οι οποίοι ήταν γραμματείς του κόμματος, ήταν στο εκτελεστικό γραφείο, είναι 100 χρόνια υπουργοί, είναι 100 χρόνια βουλευτές, μιλάω για όλους που λείπαν. Αυτοί που λείπαν ήταν συγκεκριμένοι υπουργοί».

Παράλληλα, ο κ. Γρηγοράκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του STAR, αποκάλυψε την πρόθεση του υπουργείου Εσωτερικών να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση για το απόλυτο ασυμβίβαστο για τους βουλευτές που θα είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές