Την Μεσσήνη και την Καλαμάτα επισκέφθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμένος, ο ��ποίος συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους αγροτών.

Αργά το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, κατά την διάρκειας της οποίας ανακοίνωσε τους υποψηφίους δημάρχους τους οποίους θα στηρίξει το κόμμα του.

Στο δήμο Καλαμάτας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν τον καρδιολόγο Μανώλη Μάκαρη, ενώ στο δήμο Μεσσήνης τον καθηγητή Κώστα Σπυρόπουλο.

Αναφερόμενος στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο κ. Καμμένος είπε ότι «βρισκόμαστε σε διεργασίες και θα ανακοινώσουμε την επόμενη βδομάδα Μεσσήνιο υποψήφιο περιφεριεάρχη, χωρίς δεσμούς με το χθες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για υποψήφιο που δεν έχει ασχοληθεί με την πολιτική στο παρελθόν και για τον οποίο για την ώρα πραγματοποιούνται μετρήσεις, προκειμένου το κόμμα να εξετάσει την διεισδυτικότητά του στο εκλογικό σώμα της περιοχής.

Ο κ. Καμμένος είπε ακόμη ότι στο ευρωψηφοδέλτιο θα υπάρχει μεσσήνιος υποψήφιος ευρωβουλευτής, ενώ αναφορικά με τις υποψηφιότητες για την αυτοδιοίκηση και τις Ευρωεκλογές, είπε ότι «δεν θα κάνουμε πολιτικό παιδομάζωμα, από δυνάμεις που έχουν ψηφίσει μνημόνια, που έχουν συμμετάσχει στο έγκλημα του μνημονίου».


Πρόσθεσε ότι το κόμμα του δεν θα κάνει «μεταγραφές ποδοσφαιρικού τύπου» και ότι θέλει «δυνάμεις που αντιτίθενται στα σχέδια της Μέρκελ». Κληθείς να σχολιάσει το «Ποτάμι» είπε ότι «θέλουμε να υπάρχουν ποτάμια, λίμνες και καταρράκτες αρκεί να έχουν πολιτικές θέσεις».