Αυστηρή κριτική στο έργο του Γιώργο Καμίνη στο δήμο Αθηναίων έκανε για ακόμη μια φορά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Ακούω από τον κ. Καμίνη να επαναλαμβάνει όσα μας είχε υποσχεθεί τέσσερα χρόνια πριν. Είχε την ευκαιρία του και δεν έκανε κανένα έργο. Δεν έχει πρόγραμμα» δήλωσε μιλώντας στο Mega ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, χαρακτηρίζοντας «υπηρεσιακή» τη θητεία του Γιώργου Καμίνη. Μάλιστα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, δε δίστασε να τονίσει ότι μοναδικός αντίπαλός του για τον δήμο είναι ο Σακελλαρίδης, που είναι ο μόνος που έχει παρουσιάσει πρόγραμμα, αν και εκ διαμέτρου αντίθετο με το δικό του.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε και στις πιέσεις για να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα, χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση «εκ του πονηρού». Ο ίδιος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραιτηθεί και πρόσθεσε: «Το ασυμβίβαστο πρέπει να υπάρχει μεταξύ βουλευτή και υπουργού. Με τίμησαν οι πολίτες με την ψήφο τους, τώρα διεκδικώ κάτι άλλο, δεν μπορώ να εγκαταλείψω την εμπιστοσύνη τους».

Τέλος, ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για το δήμο λέγοντας ότι δεν του είναι ευχάριστο που δεν κατεβαίνουν ενωμένοι: «Προφανώς δεν μου είναι ευχάριστο που δεν κατεβαίνουμε ενωμένοι για να δώσουμε αυτόν τον αγών��. Από κει και έπειτα όμως αν πράγματι οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι η δική μου προσπάθεια δεν τραβάει, δεν θα επιχειρούσα σε καμία περίπτωση να τραυματίσω μία άλλη προσπάθεια. Κι αυτό δεν είναι υπονοούμενο για τον κ. Κακλαμάνη».