​Συγκλονισμένη είναι η Κουμουνδούρου με τον ξαφνικό χαμό του συντονιστή του τμήματος Πολιτισμού και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Σιώκου, ο οποίος άφησε το πρωί της Πέμπτης την τελευταία του πνοή, καθ' οδόν προς τα Τρίκαλα, όπου επρόκειτο να λάβει μέρος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το βιβλίο.

siokos.jpg

Ο Σωτήρης Σιώκος ενώ ταξίδευε με το τρένο για την πόλη των Τρικάλων, αισθάνθηκε κάποια δυσφορία, κατέβηκε σε ενδιάμεση στάση να πάρει αέρα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφυγε από πνευμονικό οίδημα.

Το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε στα Τρίκαλα για να μιλήσει σήμερα το απόγευμα σε εκδήλωση του τμήματος Πολιτισμού της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: "Η κρίση και το βιβλίο".

Μετά το τραγικό συμβάν ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων όπως ήταν φυσικό ματαίωσε την αποψινή εκδήλωση. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης (Α΄και Β΄ Νομαρχιακές Επιτροπές) εξέφρασε τα "θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος".

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 3μμ, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Βριλησσίων.