​Στην «μάχη» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπαίνει τελικά και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν.Σερρών, Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του την προσεχή Τρίτη στη 1.30 το μεσημέρι, στην ΕΣΗΕΜ-Θ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης).

Markos Bolaris o agnostos.jpgadipaloi.jpg

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πολιτικός «αντίπαλος» του Τζιτζικώστα και του Ιωαννίδη, η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη και η πρότασή του «απευθύνεται στους δημοκρατικούς πολίτες που έχουν ξεπεράσει τους φράχτες και τους μαντρότοιχους που τους χώριζαν προηγούμενες δεκαετίες σε κομματικά στρατόπεδα».

Σε ερώτηση για το αν διαθέτει τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ ο κ. Μπόλαρης απάντησε ότι ο Φώτης Κουβέλης έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του «σε αυτή την ανεξάρτητη προσπάθεια που επιχειρούμε».

«Ωστόσο», πρόσθεσε, «η αγωνία μου είναι να εξασφαλίσω στήριξη από όσο γίνεται περισσότερους δημοκρατικούς πολίτες της Μακεδονίας».

Στελέχη της ΔΗΜΑΡ από τον χώρο της αυτοδιοίκησης θα παρευρεθούν στην παρουσίαση της υποψηφιότητας που θα γίνει στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ.