​«Δαγκώνει» φέτος το Σαρακοστιανό τραπέζι, με τις σουπιές και τα καλαμάρια να έχουν βγάλει «δόντια» και να είναι ακριβότερα από πέρυσι.

Στην Κεντρική Αγορά της Αθήνας, παρατηρείται φέτος αύξηση της τιμής τους.

Συγκεκριμένα, στα καλαμάρια φέτος το κιλό κοστίζει 11.99 ευρώ, ενώ πέρυσι κόστιζε 9.99 ευρώ.

Το ίδιο και οι σουπιές. Φέτος κοστίζουν 7,98 ευρώ, ενώ πέρυσι κόστιζαν 6,98 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ:

Ένα κιλό καραβίδες κοστίζει από 14 έως 36 ευρώ το κιλό.

Το χταπόδι, από 10 έως 15 ευρώ το κιλό.

Τα κυδώνια-γυαλιστερές, από 14 ευρώ το κιλό.

Ο χαλβάς ξεκινά από 4,98 ευρώ το κιλό.

Ο ταραμάς από 5,5 έως 18 ευρώ το κιλό.

Στην Κεντρική Αγορά της Θεσσαλονίκης από την άλλη, οι έμποροι λένε ότι φέτος έχουν ρίξει τις τιμές, οι οποίες θα μειωθούν κι άλλο έως την Καθαρά Δευτέρα.

Οι δυο Κεντρικές Αγορές (Αθήνας και Θεσσαλονίκης), θα είναι ανοιχτές και την Καθαρά Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.