Ρεπορτάζ: ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΚΑ

Θύμα αγνώστου στο Twitter έπεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης καθώς κάποιος έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό με το όνομά του. Θύματα έπεσαν πολιτικοί και χρήστες των social media που του έδιναν συγχαρητήρια για το νέο του κόμμα. "Ποτάμια υπάρχουν πολλά, το ποτάμι όμως είναι ένα" απάντησε στο Star ο ...πραγματικός Σταύρος Θεοδωράκης.

Το «τρολ» έγραψε @cocobilly «Καλημέρες καλημέρες! Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης απο όλη την Ελλάδα. Η πρώτη στιγμή από το ξεκίνημα που αισθάνομαι αισιόδοξος!».

Δεν έχει όμως καμιά σχέση με το δημοσιογράφο, ο οποίος αντιμετώπισε με χιούμορ όσα συμβαίνουν στα σόσιαλ μίντια μετά τις ανακοινώσεις του για ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ:

«Σεβόμαστε τον βασιλιά των τρολς @cocobilly επειδη ομως οι καιροι ειναι πονηροι προσοχη στις απομιμησεις. Ποτάμια υπάρχουν πολλά @το ποτάμι ένα».

Απλοί χρήστες, αλλά και επώνυμοι όπως ο Πάνος Καμμένος, έπεσαν θύματα του ψεύτικου λογαριασμού στέλνοντας συγχαρητήρια, ευχές απορίες ή ερωτήσεις για το νέο εγχείρημα του Σταύρου Θεοδωράκη. Μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ την ημέρα που ανακοινώθηκε "το ποτάμι" του έστειλε δύο φωτογραφίες, μία με τον Γιώργο Παπανδρέου και μία με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, ενώ ο Κυριάκος Βελόπουλος αναρωτιόταν εάν ο Στ. Θεοδωράκης διατηρεί τόσον καιρό ψευδώνυμο λογαριασμό ως κοκομπιλ! «Αν ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ?» έγραψε…

Ο.... πραγματικός Σταύρος Θεοδωράκης, πάντως, αποκάλυψε στους συνεργάτες του ποιοι τον έχουν προσεγγίσει για το ευρωψηφοδέλτιο. Οι επαφές του για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου συνεχίζονται μέχρι την Τρίτη, οπότε και θα ανακοινώσει ποιους θα περιλαμβάνει.