Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής προανήγγειλε μιλώντας χθες το βράδυ στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Γιάννης Σγουρός.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής άφησε αιχμές μιλώντας για κάποιους που «ήδη σχεδιάζουν πως θα ξοδέψουν το αποθεματικό που με τόσο κόπο τα τελευταία δέκα χρόνια δημιουργήσαμε», και πρόσθεσε: «Διαπιστώνω πως αν κάνεις σωστά τη δουλειά σου αυτό μπορεί να είναι και ενοχλητικό. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά τις επιθέσεις, τις υπονομεύσεις και τις φημολογίες που σέρνονται σε κάποιους διαδρόμους της εξουσίας και προσπαθούν εναγωνίως να αμαυρώσουν την Περιφέρεια Αττικής και τον επικεφαλής της».

Ο κ. Σγουρός επιτέθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «αλεξιπτωτιστές της πολιτικής που δεν έχουν εκλεγεί ούτε στο 15μελές στο σχολείο και μας κάνουν μαθήματα δημοκρατικής νομιμοποίησης», ενώ στη συνέχεια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ πουλάνε αέρα και δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή τους».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής συνέχισε σε επικριτικό ύφος και μίλησε για κάποιους «σε κομματικούς διαδρόμους και τηλεοπτικά πάνελ που έχουν άποψη για τα πεπραγμένα των άλλων, αλλά για τα δικά τους πεπραγμένα δεν λένε κουβέντα».