Άναψαν τα αίματα και πάλι στην ολομέλεια της Βουλής, όταν ξαφνικά και προς κατάπληξη των βουλευτών των υπολοίπων κομμάτων , ενώ διεξαγόταν ομαλά η συνεδρίαση, από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής ακούστηκε μια φωνή να λέει: «Άντε ρε καραγκιόζηδες»!

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Α.Ψυχάρη, ο οποίος είπε με νόημα «Δεν μπορεί ο πρόεδρος της Βουλής να ασχολείται με τα κουλουράκια και εσείς όμως μπορε��τε να επιβάλλετε τον Κανονισμό με στέρηση μισθού ή με κάτι άλλο».

Αναφερόμενος στην ψήφο των μεταναστών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Βούτσης κατηγόρησε την κυβέρνηση για "παιχνιδάκια" με την εκλογική πελατεία της ακροδεξιάς.

«Γίνονται παιχνιδάκια και κλείνετε πολιτικά το μάτι στην εκλογική πελατεία της ακροδεξιάς, έστω και αν και για την ΧΑ γίνεται κάτι για να μην ψηφίσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης θυμήθηκε φαίνεται… τον αρχηγό και τους άλλους συναγωνιστές που είναι στον Κορυδαλλό αλλά και το πόρισμα της Κλάπα που λέει ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και χαρακτήρισε «ανεπίδεκτες τις διώξεις κατά της ΧΑ», υπογραμμίζοντας πως ακόμη και «ο κ. Βούτσης αναγνωρίζει ότι υπάρχει μεθόδευση από την κυβέρνηση για την ΧΑ».

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρ.Αλεξόπουλος,ο οποίος απευθυνόμενος στον κ.Ψυχάρη, του είπε «Επειδή μεγαλώσατε σε πλούσια σπίτια για μας ο καραγκιόζης είναι λαϊκός ήρωας .....μπορεί να είναι και τιμητικός ΤΙΤΛΟΣ για κάποιους».

Λίγο αργότερα η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ακούγοντας τις θεωρίες περί "Καραγκιόζη", είπε «είπε μη μας δουλεύετε κιόλας».

Ακούγοντας όλα τα παραπάνω ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π.Κουκουλόπουλος αντέδρασε, εξαπολύοντας και αυτός ��ε την σειρά του επίθεση στο ακροδεξιό κόμμα

«Ο Καραγκιόζης έγινε έπαινος, ο ναζιστικός χαιρετισμός ..αρχαιοελληνικός χαιρετισμός και ο Κασιδιάρης μιλάει σαν Εγκληματολόγος» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κουκουλόπουλος.
Την ίδια ώρα, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΧΑ Δημήτρης Κουκούτσης εξαπέλυσε επίθεση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ,Μάκη Βορίδη, μετά και το αίτημα του τελευταίου να ληφθεί κάποια πολιτική απόφαση σχετικά με τη Χρυσή Αυγή ενόψει ευρωεκλογών.
Ο κ.Κουκούτσης αφού αναφέρθηκε σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο κ.Βορίδης, όσο ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ, με ειρωνικό ύφος είπε στον Μάκη Βορίδη: «Να γιατί σας αξίζει φίλτατε Μαυρουδή η ψοφοδεξιά. Μαζί της θα σβήσει και το δικό σας χλωμό αστέρι όσο και να σας στηρίξουν οι μεγαλοεκδότες και η μπουρζουαζία που δεν σας χαλάνε χατίρι. Αλλά να σας αρέσουν τόσο οι τραβεστί πολιτικές δεν το φανταζόμασταν, παρ’ όλο που ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από το ατσαλάκωτο μειδίαμά σας. Το ζήτημα είναι να το μάθει όλος ο Ελληνικός λαός»