Εκτός από τον Καιάδα, νύχτα εργαζόταν και ο Σαλονικιός βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος! Αυτό αποκάλυψε ένας μάρτυρας στη δίκη για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το Έθνος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Σκαμπαρδώντης, ο οποίος ήταν συνάδελφος τους στην ταμιακή υπηρεσία του δήμου, υπεύθυνος εκείνη την περίοδο για τη μισθοδοσία και τις πληρωμές προς το ΙΚΑ αναφέρθηκε σε τέσσερις υπαλλήλους του δήμου που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και σε επιχειρήσεις του Π. Σαξώνη και ανάμεσά τους, όπως είπε, ήταν και ο σημερινός βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, ο οποίος ήταν στο γραφείο τ��υ από το 2000 αλλά εργαζόταν και ως πορτιέρης σε ένα κατάστημά του.

«Οι διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας γνώριζαν για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Σαξώνη αλλά δεν ξέρω εάν γνώριζαν για τους υπαλλήλους που δούλευαν στα μαγαζιά του», είπε χαρακτηριστικά.

Για όσους δεν θυμούνται ο κ.Γρέγος είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός, όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε προ μηνών στο αεροδρόμιο Αθηνών. Με αφορμή εκείνο το γεγονός, είχαν δημοσιοποιηθεί τότε στοιχεία για την νυχτερινή δουλειά του βουλευτή!