​Από το Star και την εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου έμαθε για την υποψηφιότητα Κουμουτσάκου, ο νυν περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός .

Ο κ.Σγουρός ευχήθηκε «καλή δύναμη» τόσο στον κ. Κουμουτσάκο όσο και στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, ενώ δεν έδειξε να εκπλήσσεται ιδιαίτερα από την απόφαση της ΝΔ.

Ο κ.Σγουρός είπε ότι η περιφέρεια είναι ένα «καινούριο πεδίο» για τον κ. Κουμουτσάκο, αναφέροντας ότι το θέμα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σε πάρα πολύ μεγάλη αντίθεση με τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές, καθώς «οι αυτοδιοικητικοί έχουν την φασίνα κάθε μέρα στο χέρι». Παράλληλα, για τη Ρένα Δούρου είπε ότι «είναι ένα νέο παιδί με ολοκληρωμένη μόρφωση

Στο ερώτημα αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, ο κ.Σγουρός επανέλαβε ότι ενδιαφέρεται να είναι και πάλι υποψήφιος, παραπέμποντας εκ νέου για τις σχετικές ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωση του έργου του.

«Είμαι υποχρεωμένος να βγάλω το καράβι στο λιμάνι και να το δέσω και εν συνεχεία να κάνω ανακοινώσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά o κ.Σγουρός στην εκπομπή Live U, επαναλαμβάνοντας συχνά πως ο ίδιος κατάφερε να έχει πλεόνασμα στην Περιφέρεια του.

Ο κ. Σγουρός πρόσθεσε ότι επιδιώκει να τον κρίνει η κοινωνία και να ψηφίσουν οι πολίτες σκεπτόμενοι ποιος δουλεύει γι' αυτούς και ποιος τούς δουλεύει.

Σχολιάζοντας την δήλωση τ��υ υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη ότι είναι κακός περιφερειάρχης είπε: «Πολιτικός με κακίες δεν επιτρέπεται. Από την στιγμή που εκτίθεσαι στην πολιτική πρέπει να ακούς τα πάντα και να απαντάς με έργα».

Υποστήριξε δε, ότι οι βουλευτές που κατεβαίνουν υποψήφιοι καλό θα ήταν να υποβάλουν και την παραίτησή τους.

ΒΙΝΤΕΟ STAR