Προς έκπληξη πολλών και ενώ δεν είχε ανακοινωθεί, το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Σημίτης και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υ��ουργός εξωτερικών Ε.Βενιζέλος πήγαν να χειροκροτήσουν τον Καμίνη σε γνωστό κέντρο στο Γκάζι,όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση του Δημάρχου για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ.κ. Σημίτης και Βενιζέλος είχαν πολύ σύντομη συνομιλία κατά την οποία ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε στον….. πρώην ότι μόλις επέστρεψε από τη Βουδαπέστη, ενώ κάποιοι ψιθύριζαν πως «ο πρώην πρωθυπουργός αντί να δίνει …. κόβει πόντους στον Καμίνη».

Το πρώτο «touch» Σημίτη-Καμίνη είχε γίνει πριν από περίπου δύο μήνες όταν ο Δήμαρχος πήγε στην εκδήλωση των 58 στο θέατρο Ακροπόλ, στηρίζοντας με την κίνηση του αυτή την πολιτική πρωτοβουλία. Στην εκδήλωση της ΕΛΙΑΣ…. όμως είχε δώσει το «παρών» τόσο ο πρώην πρωθυπουργός όσο και υπουργοί των κυβερνήσεων του. Τυχαίο;

simitis.jpg

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου και Νίκος Χριστοδουλάκης καθώς και οι Μιχάλης Καρχιμάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Γρηγόρης Ψαριανός

Υπενθυμίζουμε πως τον κ. Καμίνη στήριξαν με δηλώσεις ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος, και ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.