Επίθεση άνευ προηγουμένου εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Αρτέμης Ματθαιόπουλος με αφορμή το νέο αίτημα των εφετών-ειδικών ανακριτριών για άρση της ασυλίας όλης της ΚΟ της Χρυσής Αυγής που έγινε σήμερα.

Ο πρώην σύντροφος της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, αφού κατηγόρησε τα ΜΜΕ, έστρεψε τα βέλη του στην Βουλή «του Σαμαριστάν» ��πως χαρακτηριστικά είπε, λέγοντας ότι «είναι ανίκανη, κολοβή, έκτροπη και αντισυνταγματική».

Ο κ.Ματθαιόπουλος τόνισε επίσης την «ένοχη σιωπή από πλευράς των ψευτοαντιμνημονιακών Συριζαίων, οι οποίοι δεν λένε λέξη για την επερχόμενη συνταγματική εκτροπή».

Ο κ.Ματθαιόπουλος τόνισε «Δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τίποτα. Τα όπλα δεν υπάρχουν. Βάλατε έξι βουλευτές μας στην φυλακή χωρίς κατηγορίες», προκαλώντας την παρέμβαση του προεδρεύοντος Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω ούτε επί των κατηγοριών γιατί δεν είμαι δικαστής. Εγώ δεν ξέρω αν η κυρία ανακρίτρια έχει σύζυγο στη ΔΗΜΑΡ, ούτε η κάθε εισαγγελέας η ανακριτής σε ποιο κόμμα ανήκουν αυτοί ή τα αδέλφια τους. Αυτό ανάγεται σε πρακτικές άλλων» είπε ο κ.Μαρκογιαννάκης.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, λέγοντας πως «αυτά πρέπει να ειπωθούν σε άλλους χώρους, εκεί που γίνονται οι ανακρίσεις, όχι εδώ».
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ