Έξω φρενών έγινε η βουλευτής της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου όταν κατά τη συζήτηση στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Mega, o Γιάννης Μηλιός τη ρώτησε τι σχέση έχει με μια ΜΚΟ για τον καθαρισμό του Εύξεινου Πόντου που επιχορηγήθηκε με 20 εκ. ευρώ.

Η κα Πατριανάκου τον χαρακτήρισε συκοφάντη που αναμεταδίδει πληροφορίες στον αέρα και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ακολουθεί ο έντονος διάλογος:

Μηλιός: Σας ερωτώ, έχετε σχέση με κάποια ΜΚΟ Helesi που το 2008 είχε πάρει 20 εκ. ευρώ για τον καθαρισμό του Εύξεινου Πόντου;

Πατριανάκου: Ντροπή λέω εγώ!

Μηλιός: Υπάρχει μια πληροφορία ότι μαζί με τον κ. Σκυλακάλη, η οικογένεια της κ. Πατριανάκου ήταν σε αυτή την ΜΚΟ.

Πατριανάκου: Δεν θα βάζετε στο τραπέζι συκοφαντίες και μετά θα φεύγετε. Εγώ σας βάζω θέματα πρωτογενούς πλεονάσματος και εσείς μου απαντάτε με συκοφαντίες.

Μηλιός: Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι η καταστροφή της κοινωνίας.

Πατριανάκου: Δεν θα μου ξεφύγετε έτσι. Αυτό που λέτε είναι πάρα πολύ σημαντικό και θέλω να μου πείτε αν αποτελεί δική σας τοποθέτηση ή του κόμματός σας. Διότι θέλω να ξέρω εναντίον ποιού θα στραφώ.

Μηλιός: Δεν είναι κανενός τοποθέτηση, μια ερώτηση έκανα.

Πατριανάκου: Όχι δεν είναι ερώτημα, όταν έρχεστε και μου λέτε ότι ανήκω σε ΜΚΟ που λέγεται Helesi. Υπάρχει τέτοια ΜΚΟ;

Μηλιός: Δεν το ξέρω, ρωτάω.

Πατριανάκου: Πως σας προέκυψε και με ρωτάτε για μια ΜΚΟ που δεν ξέρετε καν αν υπάρχει;

Μηλιός: Έχω μια πληροφορία και την έθεσα ως ερώτημα.

Πατριανάκου: Και, εξάλλου, πως μπορεί να καθαριστεί ο Εύξεινος Πόντος. Αυτές τις αθλιότητες… Έχω κατασυκοφαντεί από πολλαπλές επιθέσεις.

Μηλιός: Είμαι ο τελευταίος που θα σας συκοφαντήσει.

Πατριανάκου: Είστε κοινός συκοφάντης, οφείλεται να διερευνήσετε πριν μιλήσετε. Είναι κάτι παραπολιτικά blogs που γράφουν πράγματα για να λερώσουν κατά το σύνηθες. Έχουν διαψευστεί και θέτονται τώρα αυτές οι συκοφαντίες στο τραπέζι από ένα κόμμα που είναι αξιωματική αντιπολ��τευση.