Στο «κόκκινο» βρίσκεται η κόντρα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και των γιατρών του ΕΟΠΥΥ με φόντο την παράδοση των κτιρίων των πολυιατρείων του Οργανισμού.

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στην εκπομπή του Star "Live U", κατηγόρησε τον διευθυντή των πολυιατρείων Δάφνης κ. Παπαδακάκη πως κάνει προεκλογική ρεκλάμα, ενώ ο κ.Παπαδακάκης από την πλευρά του είπε πως «ο κ.Γεωργιάδης λαϊκίζει και λασπολογεί» με αφορμή τα σχόλια του υπουργού για την υποψηφιότητα του στα κοινά.

«Οι γιατροί αυτοί που αντιδρούν αργά το θυμηθήκανε …διότι αυτοί οι γιατροί έχουν κλείσει τα πολυϊατρεία εδώ και 3 μήνες γιατί κάνουν απεργία διαρκείας» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας τον κ.Παπαδακάκη «υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο υπουργός τόνισε πως η Βουλή αποφάσισε το νομοσχέδιο.«Θα ακυρώσουμε το νόμο επειδή ο κ.Παπαδακάκης κατεβαίνει υποψήφιος από τον ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε ο κ.Γεωργιάδης.

«Όταν μεταφέρουμε κόσμο από τα νοσοκομεία στα πολυϊατρεία που θα εφημερεύουν, θα εξοικονομήσουμε πολλά εκατομμύρια ευρώ και στην συνέχεια αυτά τα εκατομμύρια θα χρηματοδοτήσουν στο δημόσιο σύστημα την δωρεάν πρόσβαση σε όλους. Ο κ.Παπαδακάκης δεν το θέλει αυτό, γιατί οι γιατροί θα πρέπει να επιλέξουν αν θα έρθουν στο Δημόσιο σύστημα ή αν θα κρατήσουν το ιδιωτικό τους ιατρείο. Εγώ θέλω να φτιάξω πολυϊατρεία 24ωρης λειτουργίας, θέλω να έχω γιατρούς ταγμένους στο Δημόσιο σύστημα» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

«Υποβάθμισαν τις μονάδες» ανταπάντησε ο κ.Παπαδακάκης

BINTEO STAR