Για αθέτηση συμφωνίας κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ο Νικήτας Κακλαμάνης αναφορικά με το «χρίσμα» στον Άρη Σπηλιωτόπουλο για το δήμο της Αθήνας.

Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Alpha, αποκάλυψε ότι ο κ. Σαμαράς του είχε πει ότι θα συζητούσε μαζί του πριν λάβει την οποιαδήποτε απόφαση για τον δήμο της Αθήνας. Ωστόσο, όπως εξηγεί ο ίδιος, απλά του ανακοίνωσαν τηλεφωνικά ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Ο κ. Κακλαμάνης αναγνώρισε ότι υπάρχει πιθανότητα να φέρει διχασμό στην παράταξη η διπλή υποψηφιότητα, ωστόσο πρόσθεσε με νόημα πως αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει «τον φίλο μου τον Αντώνη Σαμαρά».

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ απέρριψε το ενδεχόμενο ο Αντώνης Σαμαράς να «ζύγισε» το γεγονός ότι είχε στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία της ΝΔ: «Κάποιος εύκολα θα μπορούσε να πει ότι ο Αντώνης είναι πικαρισμένος επειδή στήριξα την Ντόρα αλλά αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ. Αν ο Αντώνης αποφάσιζε μόνος του πιθανότατα θα είχε αποφασίσει διαφορετικά, υπάρχουν γύρω του άνθρωποι που δεν με συμπαθούν».